John Maxwell Team

John C. Maxwell este un orator, autor, profesor si coach respectat in toata lumea dedicat cauzei de a sprijini dezvoltarea oamenilor la inalte standarde de excelenta si integritate prin oferirea de resurse si cursuri pentru dezvoltarea personala si profesionala.

In fiecare an Dr. Maxwell intra in dialog cu diverse organizatii cum ar fi companiile din topul Fortune 500, autoritati guvernamentale din toata lumea, liga de fotbal american, Academia Militara a Statelor Unite si Organizatia Natiunilor Unite.

John Maxwell a scris mai mult de 52 carti ce s-au vandut in mai mult de 19 milioane de exemplare in toata lumea. Pe Amazon.com, cartile sale detin pozitia nr.6 in topul celor mai vandute titluri din toate timpurile. Pasiunea sa a creat adepti si nenumarate persoane si companii au beneficiat de continutul cartilor si prelegerilor lui. Dr. Maxwell a sustinut conferinte si cursuri in fata a mai mult de 5 milioane de persoane din 126 tari ajutandu-i sa-si atinga orizontul!

in 2011 ca o componenta importanta a mostenirii pe care John Maxwell intentioneaza sa o lase in urma sa a fost lansat un program mondial de certificare pentru coachi, profesori si oratori pe teme de leadership:

 In martie 2011 am decis sa devin Membru Fondator al acestei echipe fiind motivata sa invat, sa aplic si sa impartasesc altora principiile si conceptele de leadership ale lui John Maxwell.
De-a lungul acestei calatorii spre cunoastere am descoperit multe idei si aplicatii relevante ale leadership-ului in viata de zi cu zi – in viata profesionala sau personala – http://johnmaxwellteam.com/momentum-team

Va fi placerea mea sa impartasesc aceste cunostinte cu voi pentru a va spori performantele si satisfactiile vietii.