Poarta

If opportunity doesn’t knock, build a door.

 

 

 

Acum sase luni de zile l-am “intalnit” pe John Maxwell.  Pe internet. Apoi l-am intalnit la conferinta organizata la Palatul Parlamentului in martie.  Astfel mi-am construit poarta.

Pasiunea si modul sau de exprimare pragmatic si aparent simplu m-au convins sa iau parte la primul sau program de certificare in “coaching, teaching, speaking” – program pe care l-a lansat pentru a-si construi mostenirea ce vrea sa o lase in urma. Sunt deci “founding partner” impreuna cu alti 999 oameni din peste 40 tari ale lumii. O scoala cu adevarat globala ce imi va permite sa utilizez brand-ul, materialele si experienta lui John Maxwell precum si reteaua globala a colegilor mei pentru a contribui la randul meu la dezvoltarea numarului, calitatii  si succesului Leaderilor din Romania – in orice activitate ar derula si in orice moment al carierei sau vietii lor.

Peste 2 zile voi pleca in Florida pentru a absolvi aceasta scoala. Ni s-au promis experiente interesante, surprinzatoare, relevante si memorabile.  Cred ca asa va fi si astfel voi mai adauga la siragul vietii amintiri esentiale si cruciale.

Stiu insa ca absolvirea nu e sfarsitul, e inceputul. Asa incat…I’m on my way!